Hvalpe efter nedenstående kombination blev født 15. februar 2018

3 broget (2 hanner og 1 tæve) 

2 brindle tæver

1 broget han og en brindle tæve gik til under fødslen, så 3 smukke levedygtige hvalpe i alt.

Planlægning af kommende kuld

Jeg gennemførte DKK's opdrætter uddannelse i oktober 2016, således vi kunne starte overvejelserne om at få et kuld hvalpe med en god basisviden omkring hundeopdræt.

 

Ludwig er valgt efter en nøje selektion af mulige egnede hanhunde. Vi mener, at vi med kombinationen af Ludwig og Irma vil bidrage til at lave sunde hunde med gode temperamenter. 

Du kan se mange flere billeder af Ludwig på hans facebookside

https://www.facebook.com/greatamstaffsfrenchiedijon/

 

Vi har som udgangspunkt et ønske om at avle hvalpe i farverne brindle samt broget i dette kuld.

 

Ludwig står alene til rådighed for inseminering. Derfor er Irma d. 18/12-2017 blevet insemineret ved Frijsenborg Dyrehospital v/Kathrine Kirchhoff, der er en af landets førende dyrlæger på området reproduktion.

 

D. 10/1-2018 blev Irma scannet drægtig. Kathrine kunne under scanningen tælle 7 fostre. Da det er så tidligt i drægtigheden, kan det sagtens være, at alle 7 fostre ikke udvikler sig, men for os, var det utroligt positivt at få bekræftet, at Irma var drægtig.

 

Irma skal d. 12/2-2018 have taget et røntgenbillede, således vi kan fastslå endelig kuldstørrelse, så vi er helt klar til fødslen. 

 

 

Hvalpenes stamtavle

Irma og Ludwigs forældre

Irma efter inseminationen. Kathrine har taget en gammel overtro med sig omkring, at frøer skal være godt for frugtbarheden. Så Irma fik en lille frø til at sende "good wibes" på ryggen😊🐸

Irma til drægtighedsscanning d. 10/1-2018

Far og mors udstillingsresultater